Arda Turan'dan transfer açıklaması

Arda Turan'dan transfer açıklaması
Milli futbolcu Arda Turan, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Atletico Madrid'den ayrılmak isteyen Arda Turan, transfer iddiaları üzerine kişisel twitter hesabından bir açıklamada bulundu. Milli oyuncu, "Hakkımdaki transfer haberleri gerçeği yansıtmıyor. Menajerim 3-4 kulüple görüşüyor. Bir anlaşma sağlanırsa buradan bilgilendirme yapacağım." ifadelerini kullandı.

Arda Turan ile PSG, Chelsea, Barcelona gibi dev kulüpler ilgileniyor. Turan'ın geçtiğimiz günlerde PSG Başkanı Şeyh Nasır el-Khelaifi ile görüştüğü ve el sıkıştığı iddia edilmişti.

‘Gündemimizde İngiltere var’

Konuya ilgili menajer Ahmet Bulut’un son yaptığı açıklama şöyle: “Arda bu yaz İspanya’dan ayrılacak. Gündemimizde İngiltere var. Arda, Premier Lig’de oynamak istiyor. Muhtemelen bir İngiliz takımıyla anlaşacağız. 10 Temmuz’a kadar her şey netleşir.” Bulut ayrıca Atletico yönetimiyle görüştüğünü ve serbest kalma maddesinde belirtilen 40 milyon Euro’nun getirilmesi halinde, transferin gerçekleşmemesi için bir neden bulunmadığını açıkladı.(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.