Arif Çelik’in konuğu oldular

Arif Çelik’in konuğu oldular
Devre arası hazırlık kampını Antalya'da gerçekleştiren Torku Konyaspor'da, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular ile personel Antalya'da ikamet eden kulüp eski başkan yardımcılarından Arif Çelik tarafından yemekte misafir edildi.

Devre arası hazırlık kampını Antalya'da gerçekleştiren Torku Konyaspor'da, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular ile personel Antalya'da ikamet eden kulüp eski başkan yardımcılarından Arif Çelik tarafından yemekte misafir edildi. Yemeğin sonunda kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Şan, artık Antalya'da yapılan devre arası kamplarında bir gelenek haline gelen yemekte kendilerini ağırlayan Çelik'e teşekkür ederken, takımın sezonunun ikinci devresinde göstereceği başarılı performans ile ligde hak ettiği üst sıralara doğru tırmanacağına inandığını söyledi.

İşadamı Arif Çelik de, Konyaspor'un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ve temsilcimize ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, ilk yarıda yaşanan sıkıntıların ikinci devrede yaşanmaması ve takımın başarılı bir sezon ikinci yarısı geçirmesi temennisinde bulundu. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.