Arkadaşını korumak isterken, hayatını kaybetti

Arkadaşını korumak isterken, hayatını kaybetti
Beylikdüzü'nde bir markette alkollü müşteri tarafından bıçaklanan market çalışanı genç, hayatını kaybetti.

Beylikdüzü'nde bir markette alkollü müşteri tarafından arkadaşını korumak isterken bıçaklanan A. K. isimli market çalışanı hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre, alkollü Y. C.T., markete girdi. İçeride bilinmeyen sebeple market çalışanlarından biri ile tartışmaya başlayan şüpheli, sinirle marketten ayrıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla geri dönen Y. C. T., tartıştığı çalışana doğru yürümeye başladı. Saldırganı gören çalışan ve müşteriler panikle kaçarken şüpheli kasanın yanına kadar gitti. O sırada saldırgana müdahale edip iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan A. K., şahıs tarafından karnından bıçaklandı. Aldığı darbe sonrası yere düşen K, ayağa kalkarak dışarı doğru koşmaya başladı. Bıçaklı saldırgan Y. C. T., ise ürünleri dağıtarak marketten çıkıp kayıplara karıştı. Ağır yaralanan K.'nin kaldırıldığı hastanede kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili başlattığı çalışmalar sonucunda zanlı Y.C. T., yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.