Artvin'den gelen haber tüm Türkiye'yi SALLADI
Artvin’in Köprübaşı bölgesinde 08 AL 700 plakalı cip, yol kenarında duran TIR’a arkadan çarptı. Kazada, vasıtanın içerisinde mevcut bulunan Duygu Dağ (19), İbrahim Dabak (22) ve Lale İnan (18) ağır yaralanırken, Mert Yener (19), Sulh Can Orhan (19), Büşra Usta (19) ise hafif biçimde yara aldı .
Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ve İl AFAD kurtarma ekipleri aracılığıyla vasıtadan çıkarılan yaralılar Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı Duygu Dağ ve İbrahim Dabak gercekleşen tüm müdahalelere rağmen kurtarılması başarılamadı . Duygu Dağ ve İbrahim Dabak’ın cenazeleri hastanenin morguna kaldırıldı.
Yaralılardan Lale İnan’ın sıhhat durumunun ağır olduğu ve beyninden aldığı hasar dolayısıyla ameliyata alındığı öğrenildi. Lale İnan’ın hayati tehlikesi bulunduğu acıkladı . Diğer yaralılar Mert Yener, Büşra Usta ve Sulh Can Orhan da vücutlarının çeşitli yerlerindeki kırıklardan dolayı Artvin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.