Asenalar depremzede çocuklarla buluştu

Asenalar depremzede çocuklarla buluştu
Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, Konya’ya gelen depremzede çocuklarıyla birlik, beraberlik ve motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremler sonucunda, Konya KYK Alaaddin Erkek Öğrenci yurduna gelen ve ikamet için yerleştirilen depremzede çocuklar ile Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi, organize edilen birlik, beraberlik ve motivasyon etkinliğinde buluştu.
konya-ulku-ocaklari-1.jpg
Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi Eğitimden Sorumlu Başkanı Aygül Yanardağ, “Konya Ülkü Ocakları Asena Birimi olarak gerekli izinlerimizi aldıktan sonra KYK Alaaddin Erkek Öğrenci yurdunda kalan depremzede çocuklarımızla birlikte yaptığımız etkinlikte, çocuklarımız bir nebze olsun yaşadıkları deprem korkusundan uzaklaştırmak ve motivasyonlarını sağlamak adına bu etkinliği gerçekleştirdik.
Bizim için ilk önce geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutluluğundan daha önemli bir mutluluk yok. Bu etkinliğin yapılmasında bizlere maddi ve manevi katkıda bulunan Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
konya-ulku-ocaklari-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.