Asfaltta ramazan mesaisi

Asfaltta ramazan mesaisi
Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2017 yılı asfalt çalışmalarına Ramazan ayında durmaksızın devam ediyor.

 

 

 

 

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2017 yılı asfalt çalışmalarına Ramazan ayında durmaksızın devam ediyor.

'Asfaltsız sokak bırakılmayacak' sloganıyla yola koyulan Karatay Belediyesi Ramazan ayında da birçok cadde ve sokakta asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yapılan programlar doğrultusunda Sanayi bölgelerinde ve Karatay'ın değişik mahallelerinin cadde ve sokaklarında asfalt serimini hız kesmeden sürdürdüğünü belirtti. Başkan Mehmet Hançerli, "Hemşehrilerimizin, işyeri sahiplerinin ve sanayicilerin daha güzel ve temiz bir çevrede yaşamaları ve çalışmaları için Karatay Belediyesi olarak bütün imkanlarımızı seferber etmekteyiz" dedi. 

20 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Başkan Mehmet Hançerli; "Ekiplerimiz Karatay'ın ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Ramazan'da da çalışmalar durmuyor. Ekiplerimiz 82 mahallemizde satıh kaplama, beton asfalt kaplama, yeşil alan çalışmaları ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda asfalt kaplama ekiplerimiz BÜSAN'da çalışmalar yapıyor. Özellikle havaların serinliğini de fırsat bilen Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarına hız verdi. Karataylı hizmetin en güzelini hak ediyor" ifadelerini kullandı. Yoğun çalışmalar sonunda Karatay’ın muhtelif bölgelerinde 20.000 bin ton sıcak asfalt döküldüğünü söyleyen Başkan Hançerli, Ramazan ayı içerisinde Gaziosmanpaşa, Fevziçakmak, Fetih ve Kumköprü Mahallelerine sıcak asfalt döküleceğini kaydetti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.