Konyalı hayırsever iş insanlarından 'Aşı Nakil Aracı’ desteği

Konyalı hayırsever iş insanlarından  'Aşı Nakil Aracı’  desteği
 Editör
Konyalı hayırsever iş insanları Seyit, Sedat ve Semih Acar kardeşler, Konya İl Sağlık Müdürlüğü'ne 'Aşı Nakil Aracı’ bağışladı.

Hayırsever iş insanları Seyit, Sedat ve Semih Acar kardeşler tarafından aşı hizmetlerinde kullanılmak üzere alınarak tüm teknik donanımları tamamlanan ‘Aşı Nakil Aracı’ düzenlenen törenle İl Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

Konya İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen anahtar teslim töreni öncesi konuşarak hayırsever Acar ailesine teşekkür eden Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Devlet, millet dayanışmasının en güzel örneklerini ilimizde görmekten mutluluk duyuyor, hayırsever iş insanlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Acar ailesinin daha önce de babaları adına İsmail Acar Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımını üstlendiklerini hatırlatan Prof. Dr. Koç, “Hayırsever iş insanlarımız verdikleri büyük destekle bizleri mutlu ediyorlar. Özellikle aile sağlığı merkezi ve 112 acil sağlık hizmeti istasyonları konusunda hayırseverlerimiz yaptırdıkları sağlık tesisleri ile ülkemize örnek oluyorlar” şeklinde konuştu.

asi-nakil-2.jpg

Bağışlanan aşı nakil aracı ile birlikte İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet sunan soğuk zincir aşı nakil araç sayısının 2’ye çıktığını vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Teslim aldığımız aşı nakil aracımız, 31 ilçesi bulunan ilimizde sağlık kurum ve kuruluşlarımıza aşı dağıtımının daha etkin ve hızlı bir şekilde yapılabilmesine olanak sağlayacaktır” diyerek yeni aracın hayırlı olmasını diledi.

Aşı nakil aracı anahtar teslim töreninde, hayırsever Acar ailesi ile birlikte hizmet başkanlarımız da hazır bulundu.

asi-nakil-1.jpg

asi-nakil-5.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.