ASKF'den Kulluk'a teşekkür

ASKF'den Kulluk'a teşekkür
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, amatör sporlara katkılarından dolayı Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk’a teşekkür etti.

Remzi Ay; Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’un ve yönetiminin göreve geldikleri günden beri Konyaspor futbol takımına bir ivme yakalatarak şehrimize farklı projelerle heyecan kazandırmaları, kulüp yapılanmasındaki gerçekleşen doğru işlerle ve Aykut Kocaman ile gelen başarıdan her Konyalı sporsever gibi gurur duyduklarını belirtti.

Ay; “Konyaspor kulübünün son dönemlerde amatör spor branşlarında da faaliyet göstermeleri ile büyük mutluluk duyduklarını, beden engelliler badminton, boks, jimnastik, eskrim, halter, masa tenisi, tekvando, voleybol, yüzme ve basketbol branşlarında yarışmalara katılmaları ve kısa bir süre içinde başarılı olmaları amatör spor ailemizi oldukça memnun etmiştir. Ayrıca bedensel engelliler badminton takımında 2’si kadın 1’i erkek sporcuların olimpiyat kotasına girmesi ve diğer branşlarda bir çok oyuncusunun milli takımlarda yer alması doğru bir planlama ile bu branşlarda var olmaları Konya gençliği adına, sporumuz adına bir değer katmakla birlikte desteklerimizle her zaman amatör spor ailesi olarak yanlarında olduğumuzu bildirmek isteriz” diye konuştu.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Remzi Ay, amatör sporlara değer veren Kulluk’a teşekkür ederek, “Amatör spor branşlaşmaları ile amatör spor ailemize bir değer kazandırdıkları için camiam adına Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum