ASKF'den Öğretmenler Günü ziyareti

ASKF'den Öğretmenler Günü ziyareti
Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti, Şekibe Aksoy İlkokulu’nu ziyaret etti.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Ay beraberinde yönetim kurulu üyeleri; M. Ali Çakar, Faruk Hatipoğlu, Mustafa Çörekçi, Berati Özatan, Necip Yıldız, Yakup Sezgin, İbrahim Karabacak'la birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Şekibe Aksoy İlkokulu’nu ziyaret etti.

indir-1.png

ASKF Başkanı Remzi Ay öğrencileri teknoloji bağımlılığından kurtarmanın en iyi yolunun spor yapmak olduğunu vurguladı. Son zamanlarda spor alanlarının artırıldığını söyleyen Ay, bu alanların daha da artırılması ve çocukların küçük yaşlardan itibaren en az bir sporla ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.

“Vizyonumuz; ortak bir amaca inanan çalışmalarla modern çalışma yöntemlerini kullanarak gençlik ve spor alanlarında ki hizmet faaliyetlerinin toplumsallaşmasını ve kurumsallaşmasını sağlamış bir federasyon olarak spor eğitimi ve öğretimi, araştırma kalitesi yüksek, ekip ruhu içinde gelişmiş, paylaşımcı, katılımcı yaklaşımı ile spor bilimleri alanına hizmet eden, dolayısıyla sağlıklı bireylerin elde edilmesinde ve performans sporunun gelişmesinde öncülük eden bir sivil toplum kuruluşu olarak; eğitim, organizasyon ve etkinliklerimizi sürdürmektir” diyen Ay, "Bizleri ve toplumu yetiştiren siz öğretmenlere müteşekkiriz. Şahsınızda tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Faruk Acar, öğretmenlere karanfil, öğrencilere spor malzemeleri hediye eden ASKF heyetine teşekkür etti.

indir-2.png

indir.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.