ASKON buluşmaları

ASKON buluşmaları
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Kayseri şube üyeleriyle bir araya geldi.Kayseri sokağında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Teşkilatı, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği(ASKON) Kayseri şube üyeleriyle bir araya geldi.

Kayseri sokağında gerçekleştirilen programa, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, İsmail Tamer ve İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile ASKON üyeleri katıldı.

Nergis, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin gelişim dinamosundaki en önemli çarklardan bir tanesi olan Kayseri'nin, dinamik, gelişen ve ilerleyen bir şehir olduğunu söyledi.

STK'ların önemine değinen Nergis, şöyle devam etti:

"İnsanların kendilerini yetiştirmeleri, güçlerini bir araya getirmeleri, topluma ortak katkı ve fayda sağlamaları noktasında sivil toplum kuruluşları çok ciddi anlamda topluma katkı sunan kuruluşlardır. Sivil toplum kuruluşları, demokratik milletlerin, demokratik toplumların vazgeçilmezi olan kuruluşlardır . Türkiye, iş adamları dernekleriyle, gençlik dernekleriyle, hemşeri dernekleriyle ciddi gelişmeler katetti ve katetmektedir. Kayseri'de, bu noktada ciddi çalışmalar içerisindedir."

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, "Milli ve manevi değerlerimizi koruyarak evrensel boyutlar içerisinde, Türkiye'nin sanayi alanında ilerlemesi dünyada ilk 10 ekonomi arasına girebilmesi hepimizin ortak amacıdır. Artık sanayinin ve kalkınmanın ön planda olacağı bir dönemin içerisinde bulunuyoruz." diye konuştu.






ASKON buluşmaları

ASKON buluşmaları

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.