ASKON Konya Azerbaycan yolcusu

ASKON Konya Azerbaycan yolcusu
ASKON Konya Şubesi ikili iş görüşmeleri yeni ticaret hamleleri için Azerbaycan'a gidiyor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi Dış ilişkiler Komisyonu 3-6 Mayıs  tarihleri arasında Bakü’ye iş gezisi düzenliyor. İş gezisine ASKON Konya ve İzmir şubelerinde üye iş adamları katılacak. ASKON Konya Dış İlişkiler Birim Başkanı Ali Baranok yaptığı açıklamada; “Daha önce Dış ilişkiler komisyonumuz adına yaptığımız organizasyonlar ile birçok ülkeye iş gezileri düzenledik. Yaptığımız bu iş gezilerimize katılan üyelerimiz yeni iş bağlantılarının geliştirilmesine yönelik önemli adımlar attılar. Türkiye ve Azerbaycan tek millet, iki devlettir. Dinimiz bir, dilimiz bir, kültürümüz birdir. Tarihimizde de çok benzeyen, kesişen noktalar vardır, bu nedenle bu iş gezimiz bizim için çok daha fazla önem arz etmektedir. Azerbaycan’a düzenleyeceğimiz iş gezimizin heyete dahil olacak üye işadamlarımıza fayda sağlayacağına inanıyorum. İş gezimiz kapsamında Bakü’de meslek odalarını ziyaret edip ikili iş görüşmeleri yapacağız. Ayrıca diğer mal ve hizmet alanlarıyla ilgili de bağlantı temaslarımız olacak” dedi. Sanayi merkezleri, imalathaneleri, büyük üretim merkezlerini de ziyaret edip karşılıklı hammadde ve ürün tedariki konularını görüşeceğiz. Heyetimizde ASKON Konya ve İzmir Şubelerimizden 25 iş adamımız olacak'' dedi.

YURTDIŞI FIRSATLARI GELİŞİMİ HIZLANDIRABİLİR

Yurtdışı iş gezilerinin yeni ufuklar ve iş bağlantıları anlamını taşıdığını dile getiren Baranok, “Yurtdışında doğru adımlar ve stratejiler sayesinde önemli olanaklar elde edilebilir. Burada üretilen bir hizmet yâda ürün, iş gezileri sırasında dış pazarlarda da yer bulabiliyor. Profesyonel çalışmak, dış pazarı okuyabilmek, gelecek için üretimlerin daha da artmasına vesile olabilir. Bu hususta, önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştireceğimiz Azerbaycan - Bakü iş gezisini çok önemsiyoruz. Çünkü Azerbaycan, yatırımcılar açısından çok önemli bir pazar. Buradan alınacak olumlu sonuçlar, işadamlarımızın gelişimini hızlandırabilir” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.