ASKON Konya’dan hem sosyal sorumluluk hem vefa örneği

ASKON Konya’dan hem sosyal sorumluluk hem vefa örneği
ASKON Konya Şube Yönetimi, 2 bin ağacı Yenikent Mahallesi’nde toprakla buluşturuyor.

ASKON Konya Şube Yönetimi, 2 bin ağacı Yenikent Mahallesi’nde toprakla buluşturuyor.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi örnek bir projeye daha imza attı. 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren şubede görev yapan şube başkanları ve tüm yönetim kurulu üyeleri adına ağaç dikimi yapıldı. Karatay ilçesi Yenikent Mahallesi’nde oluşturulan ASKON Ağaçlandırma Sahası’nda ağaçların dikimi gerçekleştirildi. Etkinliğe ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, yönetim kurulu üyeleri, mahalle muhtarı Nurettin Koca ve Yenikent Mahalle İlk ve Ortaokul müdürü Ömer Kabaağaç katıldı.

askon-2.jpg

Etkinlik hakkında bilgiler veren ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, 2 bin ağacı toprakla buluşturacaklarını belirtti.

Başkan Sinacı, “ASKON olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bugün de uzun süredir hayalimiz olan projeyi gerçekleştirdik. 2005 yılında kurulan ASKON Konya Şubemizde o günden bu güne görev alan eski başkanlarımız ve yönetim kurulu işadamı arkadaşlarımız ve mevcut üyelerimiz adına ağaç dikimi gerçekleştirdik. Emekleri çok büyük olan bu arkadaşlarımızı bu vesileyle unutmamış ve teşekkür etme fırsatımız oldu. Karatay ilçemize bağlı merkeze yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta yer alan Yenikent Mahallemizde bir ağaçlandırma alanı oluşturduk. Çam ve çınardan oluşan ağaçları yoğun katılım ile toprakla buluşturduk. Bu tür çalışmalara çok önem veriyoruz. Ormanlarımız geleceğe bırakacağımız en büyük miras. O yüzden yeşil alanlarımızı çoğaltmak hepimizin görevi. Biz de bu anlamda katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

askon-3.jpg

Başkan Sinacı, etkinliğe katılan tüm ASKON yönetimine ve üyelere şükranlarını sundu. Bölge halkı da ağaçlandırmadan dolayı ASKON Konya Şube Yönetimi’ne teşekkür etti.

askon-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.