Ata Demirer'in Boşanmasına Neden Olan Şarışın Güzel!

Ata Demirer'in Boşanmasına Neden Olan Şarışın Güzel!
Demirer'in, Özge Borak ile olan evliliğini tek celsede bitirmesinin nedeni olarak ortaya atılan Serra Yılmaz isminin aslında Sera Tokdemir olduğu ortaya çıktı.

İki yıl önce Suada'da dillere destan bir törenle evlenen ünlü komedyen Ata Demirer ile Özge Borak'ın evliliğinin sessiz sedasız bitmesi magazin kulislerinde tartışma konusu yarattı.

HESABI HACKLENMİŞTİ

Geçen haftalarda Borak'ın hesabı hacklenmiş ve Özge adına "Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum. Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık" tweet'i atılmıştı. Bu olayın ardından boşanmanın gerçekleşmesi şaşırttı.

SERRA YILMAZ DEĞİL, SERA TOKDEMİR!

Magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan dedikodularda Serra Yılmaz olarak adı yazılan oyuncunun aslında 'Sera Tokdemir' olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki Tokdemir'in eski evliliğinden Boran adındaki bir de oğlu var.

"ANNESİYLE AYNI YAŞTAYIM DEMİŞTİ"

'Eyvah Eyvah' serisinde rol alan tiyatrocu Serra Yılmaz, adının boşanma olayına karışmasına çok üzüldüğünü açıklamıştı. Demirer'in Borak'la anlaşamadıkları için medeni şekilde boşandığını söyleyen Yılmaz, "Onlar benim aile dostum. Ata'nın annesiyle yaşıtım. Benim Ata'dan 5 yaş küçük oğlum var. Adımı nasıl böyle bir olaya karıştırlar? Çok üzüldüm" dedi.

"DAVAYI BİRİMİZİN AÇMASI GEREKİYORDU"

Öğlen saatlerinde boşanan Özge Borak, daha sonra rol aldığı Güldür Güldür programının çekimine katıldı. Çıkışta boşanma davasını Demirer'in açtığı hatırlatıldığında "Gerekli açıklamayı yaptık, anlaşarak boşandık. Davayı kimin açtığının bir önemi yok, zaten birimiz yapacaktık. Ata bey yaptı" dedi. Bir süre önce Cihangir'deki evden ayrılan Borak, boşanmadan ailelerinin de haberi olduğunu belirterek taksiye binip uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.