Atatürk ve Erdoğan'a kimse hakaret edemez

Atatürk ve Erdoğan'a kimse hakaret edemez
AK Parti Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli, “Geçen hafta Norveç’te yapılan NATO tatbikatında yaşananlar ve hükümetimizin açık ve net duruşu ortadır.

Hiç kimsenin ülkemizin kurucu lideri Atatürk’e bugünkü lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etme hakkı olamaz” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Muhammed Uğur Kaleli, Konya ve Türkiye gündemiyle ilgili parti binasında basın toplantısı düzenlendi. Türkiye’nin kalkınmasının yolunun Konya gibi Anadolu şehirlerinden geçtiğini söyleyen Kaleli, geçen hafta yaşanan NATO krizi ile ilgili olarak da hiç kimsenin Türkiye’nin kurucu lideri Atatürk’e bugünkü lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etme hakkı olamayacağını kaydetti.

BU YIL YÜZDE 9’U FAİZ

2018 bütçesinde en büyük pay eğitime ayırdıklarını belirten Milletvekili Kaleli, “127 milyar TL sağlığa, yaklaşık 100 milyar TL yatırımlar için ayrılmıştır. 15 yıl öncesi bütçenin yüzde 43 faizi giderken, bu yıl yüzde 9’u faiz olarak planlanmıştır. Aradaki fark ülkemizin gelişmesi için ayrılmaktadır. Başarının sırrı emek, çalışmak, sermayedir. Bunu başaracak olanda insandır. İnsan varsa tüketim üretim yatırım vardır. AK Parti olarak hep önceliğimiz insanımız olmuş ve gelecek için durmak yok yola devam diyoruz” dedi.

HİÇ KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN

Yargı ve emniyetteki yapılanmalarla ülkeyi dizayn etmeye çalıştıklarını, 15 Temmuz Darbe Girişimiyle de bunu beceremediklerini hatırlatan Milletvekili Kaleli, “Liderimiz ve milletimiz bu yapılara karşı çıktılar. Şimdilerde ise siyasi ve ekonomik darbe yapmaya çalışıyorlar. Ekonomiyle baskılarla, kriz senaryolarıyla bu milleti dize getireceklerini zannediyorlar. Hiç kimse boşuna heveslenmesin. İçte ve dışta Türkiye’nin gelişmesini istemeyenlere rağmen tekrar teşkilatımızın başına geçen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde vesayet odaklarıyla mücadelemiz devam edecektir. Geçen hafta Norveç’te yapılan NATO tatbikatında yaşananlar ve hükümetimizin açık ve net duruşu ortadır. Hiç kimsenin ülkemizin kurucu lideri Atatürk’e ve bugünkü liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etme hakkı olamaz” diye konuştu.

SENE SONU TAMAMLANACAKTIR

Konya Türkiye’nin sanayi üretimine ve büyümesine ciddi destek veren illerin başında gelmekte olduğunu vurgulayan Kaleli, “Konya ekonomisi, sanayisi, tarımı, turizmi, sağlığı, eğitimi en iyisine layık milletimiz için çalışmaya devam etmektedir. Fırsat buldukça ilçelerimiz, köylerimiz, merkezde ziyaretlerde bulunuyoruz. AK Parti hükümeti Konya’ya önemli hizmetleri bulunmuştur. Konya Beyşehir yolundaki çalışmalar sene sonu tamamlanacaktır. Konya Çevre Yolu 22 kilometre kısmı bu sene sonunda bitirilecek 49 km kısmını iki çarpı üç şerit olmasıyla ilgili ihalesi 22 Ağustos’ta yapılarak kalan kısmının da proje çalışmalarını bitiriyoruz. Hadim Yolu Projesi önümüzdeki yıl bitirilecek. Konya’yı Antalya’ya bağlama projeleri devam etmektedir” şeklinde konuştu.

(Haber: Uğur Sarı)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum