Atayurt Spor Kulübü'nde şampiyonluk sevinci

Atayurt  Spor Kulübü'nde şampiyonluk sevinci
 Muhabir
Atayurt Spor Kulübü U 16 Takımı il şampiyonu oldu

Atayurt Spor Kulübü Basketbol U16 Ligi'nde il şampiyonu oldu. Konya Basketbol İl Federasyonu tarafından düzenlenen Basketbol U16 katogorisinde 2008 ve 2009 doğumlu oyuncuların yer aldığı Atayurt Spor Kulubü yeniden Konya Şampiyonu oldu. Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Spor ve Diltaş Basketbol gibi rakiplerin yer aldığı gruptan büyük bir başarı elde ederek finale çıkan Atayurt Basketbol en yakın rakibi Konya Büyükşehir Belediye Spor’u finalde her 2 maçtada yenerek Şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen kurulduğu günden beri Konya Şampiyonu olan 2008 doğumlu genç ekip geçtiğimiz 2022 sezonunda U14 kategorisinde de daha önce Konya tarihinde olmayan bir başarıyı yakalamıştı. Konya’mızın adını hem Bölge Şampiyonasını hem de Anadolu Şampiyonasını geçerek Türkiye Şampiyonası’na taşımış, Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girerek şehrimize büyük bir gurur yaşatmışlardı. Türkiye Şampiyonası’nda Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Tofaş, Beşiktaş gibi kulüplerle aynı katagoride yer almıştı.

Klüp yöneticileri; Oyuncular, antrenörler ve veliler ile birlikte bir aile olduklarını, kısıtlı imkanlarına rağmen elde ettikleri başarıdan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Rakipleri gibi para, salon ve imkanlarının kısıtlı rağmen her sene bu başarıyı yakalayıp şampiyon olmanın disiplinli ve çok çalışmalarına borçlu olduklarını belirttiler. Antrenörleri Hakan Bekmezci, Berkay Dinçbudak ve İrfan Koçak’ın çalıştırdığı ekip kadrosunda sporcular Tolga Kaan Aksen, Oğuz Kaan Dilber, Muhammed Yaşar Ermiş, Göktuğ Göktaş, Kazım Ulusal, Egemen Keçecioğlu, Efe Babadağ, Arif Baybağan, Alpay Gönülal, Ahmet Efe Işık, Ahmet Yavuz ve Ahmet Özbulkur yer alıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.