Atilla Demirok hayatını kaybetti

Atilla Demirok hayatını kaybetti
Konya amatör futbol ailesinde beyefendi ve mütevazi kişiliği ile tanınan Bilim İlaç Bölge Müdürü Atilla Demirok, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

 

Konya amatör futbol ailesinde beyefendi ve mütevazi kişiliği ile tanınan Bilim İlaç Bölge Müdürü Atilla Demirok, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. 1977 doğumlu, evli 1 kız çocuk babası ve ilaç mümessili olarak sağlık sektöründe çalışan Atilla Demirok, Konyaspor’da futbola başladığı 1996 yılından itibaren, Telekomspor, Konya Kartalı, Sanayispor, Karapınar Belediyespor, Gençlerbirliği ve Başakspor’da uzun yıllar amatör olarak futbol oynadı. Demirok’un cenazesi namazına müteakip Hacıveyis Camii'nden Üçler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Konya Eczane Teknisyenleri Derneği, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği TÜFAD KONYA Şube Başkanlığı, Konya Masterlar Futbol Okulu, Mümessil Dayanışma Derneği, İç Anadolu Eczane Teknisyenleri Federasyonu ve Konya amatör futbol camiasından Demirok’un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajları yayımlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum