AÜ, Konya'da dolmuşlara tanıtım afişleri astı 

AÜ, Konya'da dolmuşlara tanıtım afişleri astı 
 AÜ, Konya'da dolmuşlara sınavsız ikinci üniversite tanıtım afişleri astı 

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Konya Meram Bürosu, tanıtım faaliyetleri kapsamında "sınavsız ikinci üniversite" bilgilendirme afişlerini 530 dolmuşa astı. 
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Konya Meram Büro Yöneticisi A. Deniz Taşpınar, Konya Minibüsçüler Ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak’ı ziyaret etti. Daha önce bir üniversiteden mezun olmuş veya hala eğitimi devam eden öğrenciler için ikinci üniversiteyi okuma fırsatı sunan Anadolu Üniversitesi temsilcileri, tanıtım faaliyetleri kapsamında dolmuş duraklarına giderek dolmuşlara bilgilendirme afişi astı.
Konuyla ilgili bilgi veren AÜ Konya Meram Büro Yöneticisi A. Deniz Taşpınar, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkanımız Muharrem Karabacak beye teşekkür ediyoruz, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi sınavsız ikinci üniversite eğitime katkılarından dolayı. Şimdi burada bütün hat dolmuşlarımıza Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite tanıtım afişlerini taktık. Başkanımıza tekrar çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak ise, "Anadolu Üniversitemizin hayallerin bir diplomaya sığmıyorsa ikinci üniversite üstelik giriş sınavsız kampanyasını eğitim öğretimin bir paydaşı olan Konya Minibüsçüler Ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası olarak kayıtsız kalamazdık. Şu an Konya’da görev yapan ve minibüsçü servisçi esnafımızın içerisine çalışan personellerimizin bir çoğu üniversite mezunu. Kaldı ki ikinci üniversiteyi okumaya yönelik bu projeyi hem duyurma ile birlikte kendilerinin de dahil olacağını düşünerek çok teşekkür ediyoruz. Biz 530 tane hatlı minibüsümüzün içerisine bu broşürleri bu afişleri devam ettireceğiz" ifadelerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Anadolu Üniversitesinin bastırdığı "Hayallerin Bir Diplomaya Sığmıyorsa İkinci Üniversite Üstelik Giriş Sınavsız" başlıklı broşürleri Konya’da bulunan 530 hatlı minibüse asıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.