Autoshow’da 500 model

Autoshow’da 500 model
Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı Cuma günü kapılarını açıyor.

Fuarda 50 model ilk kez otomobil tutkunlarının beğenisine sunulacak. Toplam 500 otomobil sergilenecek Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Uluslararası İstanbul Autoshow Fuarı, 3.5 yıllık bir aranın ardından kapılarını açıyor. Autoshow Fuarı ‘Dünyanın Yeni Harikaları’ sloganıyla Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım işbirliği ile 22-31 Mayıs tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü’nde düzenlenecek. Fuarın basın ve VIP açılışı 21 Mayıs’ta gerçekleşecek. En son 2012’de yapılan fuarı 576 bin kişi gezerken, bu yıl 600 bin ziyaretçiyle yeni rekor kırılması bekleniyor. TÜYAP’ta 14 salon ve toplam 120 bin metrekare kapalı alanda düzenlenecek Autoshow 2015’te Otomotiv Distribütörleri Derneği’ne üye markalar en yeni modellerini, geleceğin fütüristik konseptlerini, son teknolojilerini ziyaretçilerle buluşturacak.

Dev şovda yaklaşık 50 model ilk kez otomobil severlerin beğenisine sunulurken, 27 model fuarla birlikte satışa çıkacak. 2 yeni araç da dünyada ilk kez İstanbul’da tanıtılacak. On milyonlarca liraya mal olan organizasyonda toplamda 500 araç sergilenecek.

Kadınlara pozitif ayrımcılık

Autoshow’da bilet fiyatı hafta içi 10 TL, hafta sonu 20 TL olarak belirlendi. Fuarda yine pozitif ayrımcılık yapılacak. Uluslararası İstanbul Autoshow 2015, kadınlar, çocuklar (0-12 yaş) ve öğrencilere hafta içinde ücretsiz olacak. Hafta sonu kadınlar yüzde 50 indirimli, çocuklar yine ücretsiz ve öğrenciler 5 TL karşılığında fuarı ziyaret edebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.