Avantaj peşinde

Avantaj peşinde
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında bu akşam Trabzonspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında kazanarak rövanş öncesinde avantaj yakalamak istiyor. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.30’d

Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükselen Atiker Konyaspor, bu akşam Trabzonspor ile bu turun ilk ayağında karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde rövanş maçı öncesinde avantajlı bir skor arayacak. Bu akşam Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.30’da başlayacak.

DÜDÜK YILDIRIM’DA

Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Yusuf Bozdoğan üstlenecek. Karşılaşmada dördüncü hakemliğini ise Erkan Özdamar yapacak.

TUR KAPISINI ARALAMAK İSTİYOR

Bir önceki sezon Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Konyaspor, bu sezon da kupanın sahibi olmak istiyor. Yeşil-beyazlılar son 16 turunda bu akşam Konya’da oynanacak Trabzonspor maçında avantajlı bir sonuç elde ederek rövanş maçı öncesinde tur kapılarını aralamak istiyor.

TRABZON FORMUNDA

Sezona Ersun Yanal ile başlayan fakat beklenen performansın altında kalınca deneyimli teknik adam ile yollarını ayıran Trabzonspor, yoluna Rıza Çalımbay ile devam etme kararı almıştı. Rıza Hoca’nın görevde bulunduğu süreçte Trabzon ekibi büyük bir ivme kazandı. Bordo-mavililer Türkiye Kupası’nın yanı sıra Süper Lig’de de iddialı bir konuma geçti.

KONYASPOR’DA 4 EKSİK VAR

Konyaspor, bu akşam oynanacak Trabzonspor maçında Abdou Razack Traore, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmedovic ve Eren Albayrak’tan sakatlıkları nedeniyle faydalanamayacak. Öte yandan rakip Trabzonspor’da ise hasta olan Dame N'Doye ve sakatlığı bulunan Hasan Batuhan Artarslan, Onur Recep Kıvrak, Burak Yılmaz, Onazi, Bongonda, Volkan Şen’in bu maçta forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

ÇAMDALI SAHADA OLACAK

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in sakatlıktan dönen orta saha oyuncuları Jens Jonsson, Ali Çamdalı ve Moryke Fofana’yı kadroya alması bekleniyor. Özellikle Fenerbahçe maçında sahada olan Ali Çamdalı’nın bu maça da 11’de başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.