Avi Avital İstanbul'da müzik severlerle buluştu

Avi Avital İstanbul'da müzik severlerle buluştu
İSTANBUL (AA) - Avi Avital, İstanbul'da konser verdi.Mandolin sanatçısı olarak "En İyi Solist" kategorisinde Grammy adayı olan Avi Avital ve ekibi Cemal Reşit...

İSTANBUL (AA) - Avi Avital, İstanbul'da konser verdi.

Mandolin sanatçısı olarak "En İyi Solist" kategorisinde Grammy adayı olan Avi Avital ve ekibi Cemal Reşit Rey Konser Salonunda müzik severlerle buluştu.

Avi Avital'a akordeonda Ksenija Sidorova ve vurmalı çalgılarda Itamar Doari’nin eşlik ettiği konserde, J. S. Bach, Itamar Doari, Ernest Bloch, Nikolai Budashkin'in eserlerinin yanı sıra Türk, İsrail ve Bulgar halk şarkılarını seslendirildi.


- Avi Avital

Avi Avital,1978 senesinde İsrail’in Berşeva kentinde dünyaya geldi. Fas asıllı sanatçı, Mstislav Rostropovitch, Sir Simon Rattle gibi dünyaca ünlü şeflerle konserler verdi.

2010 senesinde Grammy Ödüllerine aday gösterilen Avi Avital, Türkiye’deki ilk konserini Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.