“AVRUPA KUPALARI BU ŞEHRE YAKIŞIR”

“AVRUPA KUPALARI  BU ŞEHRE YAKIŞIR”
Beşinci galibiyetini Banvit karşısında alan Torku Konyaspor’da galibiyetin yankıları sürüyor. Yeşil-beyazlıların Başkan Yardımcısı Kerem Öten, galibiyetlerin altında takımın birlik ve beraberliğin yattığını söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden ve sezona bomba gibi başlayan temsilcimiz Torku Konyaspor, Banvit maçının galibiyetinin sevincini yaşamaya devam ediyor. Lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan yeşil-beyazlılar, bu iyi gidişini sürdürmeyi hedefliyor. Deplasmanda Eskişehir ile karşılaşacak olan Dev Kartallar, bu maçı da kazanarak galibiyetlerini bir yenisini daha eklemek istiyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde hazırlıklarını sürdüren temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. 

KEREM ÖTEN: İYİ YOLDA İLERLİYORUZ

Torku Konyaspor Basket Başkan Yardımcısı Kerem Öten, Banvit galibiyeti hakkında açıklamalarda bulundu. Takımın durumunu da değerlendiren Öten, galibiyetlerin etkenini takımın birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi. Öten, “Gerçekten çok değerli bir galibiyet aldık. Banvit gibi Türk basketbolunun ciddi bir ekol olan bir takımını maçın başından sonuna çok üstün bir oyunla yenmek gerçekten çok mutlu etti bizleri. Takımımız çok iyi bir yolda ilerliyor 5 galibiyet elde ettik. Önümüzdeki maç deplasmanda Eskişehir ile. Kazandığımız taktirde gerçekten çok ciddi bir galibiyet sayısına ulaşmış olacağız. Bizim takımımıza olan inancımız sonsuz. Konya halkının bize desteği de her maç giderek artıyor. Güzel bir destek var. İnşallah bu böyle artarak devam eder ve takımımız çok güzel hedefler doğrultusunda ilerler diye düşünüyorum. Hocamızı, staff ekibini ve oyuncularımızı tekrar canı gönülden kutluyorum.

“GÜZEL BİR BİRLİKTELİK VAR”

Öten, takımın durumunu da şu şekilde açıkladı: “Takımımız çok güzel çalışıyor. Tabiki Hocamızın da bunda çok ciddi bir katkısı var. Takımda güzel bir birliktelik var. Takım ile yöneticiler arasında iyi bir diyalog var. Bunların hepsi bir araya gelince bu güzel gidiş ve galibiyette kaçınılmaz oluyor. Önemli olan bunun sezon sonuna kadar devam ettirmek ve Konya’ya Avrupa Kupalarını göstermek istiyoruz. Bizim arzu ettiğimiz en büyük hedef bu. İnşallah, önce play-off ve tabi ki akabinde Avrupa Kupaları bu şehre yakışır diye düşünüyoruz.” (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.