Avrupa molası

Avrupa molası
Son haftalardaki performans nedeniyle Konyaspor yönetimine ve futbolculara tepki gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, Vitoria Guimares maçı öncesinde tepkilerini kısa süreli olarak dindirdi

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimares’e konuk olacak Atiker Konyaspor’da, taraftarlar tepkilerini kısa süreliğine rafa kaldırdı. Takımın son haftalardaki performansından rahatsız olan yeşil-beyazlı taraftarlar, yönetimin yanı sıra futbolculara da tepki göstermeye başlamıştı. Konyaspor taraftarı, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın oynanacak Vitoria Guimares maçına odaklanarak tepkilerini kısa süreli olarak dindirdi.

ZOR KARŞILAŞMA YARIN

Tarihinde 2. kez UEFA Avrupa Ligi’ne katılan Atiker Konyaspor, gruptan çıkmaya ilk kez bu kadar çok yaklaştı. Yeşil-beyazlılar kendi evinde konuk ettiği Marsilya karşılaşmasından son dakikada yediği gol ile 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, gruptan çıkma işini hayli zora sokmuştu. Anadolu Kartalı’nın gruptan çıkma olasılığını matematiksel olarak devam ediyor.

İMKANSIZ DEĞİL

Matematiksel olarak gruptan çıkma şansını devam ettiren Atiker Konyaspor, kendi oynayacağı maçtan ziyade Salzburg ile Marsilya arasında oynanacak maça da dikkat kesilecek. Kendi evinde oynadığı Marsilya maçında kendi elleriyle 2 puanı sahada bırakan yeşil-beyazlılar, Vitoria Guimares karşısında galip gelmek için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar Portekiz’den 3 puanla dönerek tur için Marsilya’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

ÖZDİLEK OYUNCULARINI MOTİVE EDİYOR

Matematiksel olarak gruptan çıkma şansını halen devam ettiren Atiker Konyaspor, son ana kadar mücadelesini sürdürmeye niyetli. Yeşil-beyazlı takımda teknik direktör Mehmet Özdilek oyuncularını galibiyet için özel olarak motive ediyor. Konyaspor galip gelmesi halinde rakiplerinin maçlarına göre gruptan çıkabilecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.