"Avrupa Şampiyonası kupası" THY standında

"Avrupa Şampiyonası kupası" THY standında
Avrupa Futbol Şampiyonası kupasının replikası Berlin'de devam eden Uluslararası Turizm Borsası Fuarı'ndaki Türk Hava Yolları standında sergilenmeye başladı

BERLİN (AA) - Avrupa Futbol Şampiyonası kupasının replikası, Almanya'nın başkenti Berlin'de devam eden Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'ndaki Türk Hava Yolları (THY) standında sergileniyor.

Fransa'nın başkenti Paris'te 10 Haziran-10 Temmuz'da düzenlenecek şampiyonanın ana sponsorlarından THY'nin katkılarıyla sergilenen kupa, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.

THY, kupayla fotoğraf çektiren ziyaretçilere iki dakika içinde fotoğraflarını ücretsiz hediye ediyor. Kupa replikası, özel bir cam kutu içinde ve iki özel güvenlik görevlisi tarafından korunuyor.

THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, haziran ayında Fransa'da düzenlenecek UEFA 2016 Avrupa Şampiyonası'na resmi ana sponsor olarak destek verdiklerini belirterek, ''Replik kupayı Berlin'e getirdik. Özellikle halk günü olan hafta sonu daha fazla ilgi bekliyoruz'' dedi.

Şampiyonanın THY için çok önemli olduğuna işaret eden Cığal, ''Global taşıyıcı olarak Avrupa pazarı bizim için çok kıymetli. Fransa'da 6 noktada haftada 72 uçuş gerçekleştiriyoruz. Haziran ayında bu uçuşların daha fazla talep almasını bekliyoruz. Milli takımımızın orada olması bizim için çok büyük bir gurur kaynağı'' ifadelerini kullandı.

Cığal, şampiyona için özel bir program yapılacağını ve detayların konuşulduğunu anlatarak, ''Euro 2016 için özel bir uçağımız olacak. Milli Takımımızın Fransa yolculuğunda onlara da bir sürprizimiz olacak'' diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.