Ayağımız yere sağlam basacak

Ayağımız yere sağlam basacak
Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta ikinci devrenin ikinci maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu 6-1 yenerek moral bulan Anadolu Selçukspor başarılı neticelerini önümüzdeki haftalara da taşımak amacında.

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta ikinci devrenin ikinci maçında deplasmanda Tarsus İdmanyurdu’nu 6-1 yenerek moral bulan Anadolu Selçukspor başarılı neticelerini önümüzdeki haftalara da taşımak amacında. Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Eser, “Yakaladığımız seri bizi ziyadesi ile memnun etti. Alınan sonuçlardan ötürü teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Ancak ayağımızı yere sağlam basarak, yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Takımımızın devre arasında yaptığı kamp ile iyi bir hazırlık evresi geçirdiğini ve devre arasında takımın yaş ortalamasının daha da düşürüldüğünü belirten Eser, “Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız uyum sorunu yaşamadılar. Takımın içinde var olan birlik ve beraberlik bu dönemde daha da gelişti. Alınan sonuçlarda bunun büyük payı var. Genç yaştaki futbolcularımızın tecrübeli ağabeylerinin katkıları ile çok iyi mücadele ettiklerini görüyoruz. Mücadele ettiğimiz Spor Toto 2. ligde tutunma adına mesafe aldık. Hedefimiz öncelikli olarak bulunduğumuz konumu korumak sonrasında da üst sıralarda yer edinebilmek. Ama daha öncede söylediğimiz gibi önceliğimiz ligde kalmaktır. Bu ekibin bunu başaracağından hiç kuşkumuz yok” diye konuştu. Eser, Pazar günü oynayacakları Yeni Malatyaspor maçı için de sporseverlerden destek istedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.