Ayakkabının başkentinde ayakkabı ve çanta kermesi açıldı

Ayakkabının başkentinde ayakkabı ve çanta kermesi açıldı
 Editör
Ayakkabı sektörünün kalbi olan Konya’da birçok ayakkabı ve çanta çeşidinin bulunduğu kermes açıldı. Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki kermes 15 Kasım’a kadar ziyarete açık olacak

Konya Ayakkabıcılar Sanayi Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Aykent Sanayi Esnafının katkılarıyla düzenlenen kermes açıldı.

ayakkabinin-baskentinde-ayakkabi-ve-canta-kermesi-acildi-3.jpeg

Açılışa, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mustafa Yılmaz, Nizamettin Doğan, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Ticaret Odası Meclis Üyesi Ali Deresoy, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özarpa ve KONESOB’a bağlı Oda Başkanları katıldı.

ayakkabinin-baskentinde-ayakkabi-ve-canta-kermesi-acildi-6.jpeg

Kermese katkıda bulunan tüm Aykent sanayici esnafına teşekkür eden Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammed Acar ve Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Özer, 15 Kasım’a kadar açık kalacak kermese tüm Konyalıları davet etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.