Aybaba'dan kadın taraftara anlamlı hediye

Aybaba'dan kadın taraftara anlamlı hediye
Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba, siyah-kırmızılı takımın 56 yaşındaki kadın taraftarı Hürsel Döşer'i çalıştığı iş yerinde ziyaret ederek forma hediye etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, siyah-kırmızılı takımın 56 yaşındaki kadın taraftarı Hürsel Döşer'i çalıştığı iş yerinde ziyaret ederek, forma hediye etti.

Büyükdere Mahallesi'ndeki bir eczanede çalışan 56 yaşındaki Hürsel Döşer'in Eskişehirspor'a olan hayranlığını öğrenen Aybaba, kadın taraftar için hazırlattığı forma ile işletmeye geldi.

Aybaba, Döşer'e arkasında adının ve soyadının yazılı olduğu 26 numaralı formayı imzalayarak takdim etti.

Taraftarların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Aybaba, "Onlar kulübün gerçek sahipleri. Hürsel hanımın koyu Eskişehirspor taraftarı olduğunu öğrenince biz de gelip kendisine forma hediye ettik" dedi.

Hürsel Döşer ise Aybaba'nın jesti ile duygulandığını belirterek, "Ben Eskişehirspor sevdalısıyım. Bu durum karşısında çok duygulandım. Beni çok mutlu ettiniz. Sonuna kadar arkanızdayım" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.