Aydın'daki trafik kazası

Aydın'daki trafik kazası
Aydın'daki kazada yaralanan 25 kişiden 22'si taburcu edildi- Hız sınırının 30 kilometre olduğu gişelerde otobüslerden birinin hızının 90, diğerininse 60 kilometre olduğu tespit edildi

AYDIN (AA) - Aydın'da iki yolcu otobüsünün çarpıştığı ve 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan 25 kişiden 22'si taburcu edildi.

Kazanın ardından Aydın'daki hastanelerde tedavi altına alınan 25 kişiden 22'sinin taburcu edildiği, 3 yolcunun tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Bu arada yapılan incelemeler sonucunda, otobüs şoförleri Selami K. ve Gündüz A'nın kusurlu bulunduğu, 30 kilometre hızla seyretmesi gereken otobüslerden birinin hızının 90, diğerinin de 60 kilometre olduğu tespit edildi.

İki sürücü hakkında soruşturma açıldığı kaydedildi.

Aydın-İzmir otoyolu gişelerinde aynı yönde seyreden 35 R 5308 ile 35 HC 5053 plakalı otobüslerin çarpışması sonucu yolculardan Recep Fatih Halatçı (23) hayatını kaybetmiş 25 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.