Aydınlar Ocağından Başkan Tutal’a Ziyaret

Aydınlar Ocağından Başkan Tutal’a Ziyaret
Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Tutal, Aydınlar Ocağı Başkanı Güçlü ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.  Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü ise, “Seydişehir Belediyesi olarak kültür hizmetlerine önem veriyorsunuz. Sizin ve belediyenizin Kültürel ve Sosyal çalışmalarını basından takip ediyoruz. Çalışmalarınız takdire şayan çalışmalar. Aydınlar Ocağı olarak bizde bu ülkede yapılan güzel çalışmaları her zaman destekliyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum ” diye konuştu.Ziyarete Konya Aydınlar Ocağı Başkan Yardımcısı Mustafa Sinan Ümit, Gazeteci-Yazar Hikmet Peker, Yazar Tayyar Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Gazeteci Yazar Hakkı Balcı ve Şair –Yazar Bahaddin Paslı’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.