Aydoğdu Unlu Mamüller'den 5. şube

Aydoğdu Unlu Mamüller'den 5. şube
Şehrimizde 1948 yılından beri hizmette olan ve dededen toruna işletilen Aydoğdu Unlu Mamullerinin 5. şubesi Karatay Saraçoğlu’nda hizmete açıldı.

Şehrimizde 1948 yılından beri hizmette olan ve dededen toruna işletilen Aydoğdu Unlu Mamullerinin 5. şubesi Karatay Saraçoğlu’nda hizmete açıldı.

Yoğun ilginin olduğu açılış törenine Sanayi Odası Başkanı Memiş Kükütcü, Eski Milletvekillerinden Ziya Ercan, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül, Lokantacılar Odası Başkan Ali Osman Karamercan, davetliler, Konya’nın ticaret ve siyaset dünyasının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

DEDEDEN TORUNA 3. NESİL

Aydoğdu Unlu Mamulleri işletmecisi Uğur Aydoğdu Konya’da 5. şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Temeli dedemiz tarafından 1948 yılında atılan Aydoğdu Unlu Mamullerinin bugün 5. şubemize ulaştık. Dededen toruna üçüncü nesil olarak işlettiğimiz Aydoğdu Unlu Mamulleri olarak, unlu mamullerin yanı sıra, ekmek, tatlı ve börek çeşitleri üretimini kaliteli ve sağlıklı koşullarda sürdürüyoruz. Geldiğimiz noktada bugün 5. şubemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra şube sayımızı çoğaltarak, hizmetlerimize devam edeceğiz. Karatay ilçesi Saraçoğlu bölgesi yatırım yapılmayan bölge olduğu için buraya bir şube açtık. Amacımız, buraya yatırımın gelmesine ve ekonominin canlanmasına katkı yapmaktır. Açılışımıza gelerek bizlere destek olan, davetimizi kırmayıp bizlerin yanında olan dost ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan duadan sonra Saraçoğlu Aydoğdu Unlu Mamullerinin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılan misafirlerine dondurmalı helva, tatlı ve börek ikram edildi. (Bedrettin Yalçın)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum