Ayın Personeli Ödülünü Aldı

Ayın Personeli Ödülünü Aldı
Beyşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ayın başarılı personeli uygulaması devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, birim amirleri ve belediye personelinin katıldığı Beyşehir Belediyesi tarafından her ay uygulanan ayın personeli töreninde başarılı personellere çeyrek altın ödülü verildi.

Başkan Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan Durmuş Hamit Ata'ya çeyrek altın ödülü vererek, personelleri çalışmalarından ve gayretlerinden ötürü kutladı.

Başkan Özaltun, evde bakıma muhtaç insanlara da hizmet etmenin oldukça zor olduğunu söyledi. Bu birimde özveriyle görev yapan Ev Bakım Hizmetleri ekibine de teşekkür ederek, “Hizmetlerin halkımıza daha sağlıklı ve hızlı yansımasında sizlerin gayretli çalışmaları en önemli bir faktör. İlçemizdeki sorunları hep birlikte aştık ve aşmaya devam edeceğiz, özveriyle çalışan, dürüst ve başarılı tüm belediye çalışanlarına ve sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

 Belediye çalışanları huzurunda düzenlenen törende, personelin neden ödüle layık görüldüğünü de anlatan Başkan Özaltun, uygulamanın devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.