"Aykut Hoca adamsa..."

"Aykut Hoca adamsa..."
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3-2 kaybettikleri Konyaspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Konyaspor yönetimini ve teknik heyetini suçladı.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 3-2 kaybettikleri Konyaspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, Konyaspor yönetimini ve teknik heyetini suçladı. Bir radyo programına bağlanan Başkan Çavuşoğlu, Konyaspor taraftarını, teknik heyetini ve yönetimi suçladı. Çavuşoğlu, "Yaşanan olaylar bizleri çok üzdü. Taraftarların cam kırması bize yakışacak bir şey değil. Nalçacılılar grubu, Adana Demir taraftarıyla hareket edip bize aynı şeyi yapmışlardı. Ama biz yapmamalıydık. Bu grup her yerde kavga çıkaran bir grup. Antalya'da da öyle yapıyorlar. Forvetin yaptığı hareket de doğru değildi. Ömer Ali gelip 3'lü çektirdi. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan bunlara müsade etti. Taraftarın küfür etmesine müsade etti. Biz Konya halkından özür diliyoruz ancak bu manzaranın sorumlusu tamamen Konyaspor yönetimi ve teknik heyetidir. Ne olursa olsun otobüslerin camı kırılması kabul edilemez. Taraftarımıza da bu konuda sitem ediyorum" ifadelerini kullandı. Ayku Kocaman'ın maç sonu yaptığı açıklamalara da değinen Hasan Çavuşoğlu, "Aykut hoca delikanlıysa ne söylemek istiyorsa açıkça söylesin. Net konuşsun. Gizli kapaklı konuşmaya gerek yok.Hakem kötü niyetli olsa senin son dakika penaltını vermezdi. Aykut hoca görmüyorsa yapabilecek bir şey yok. Aykut hoca çok biliyorsa oyuncusunu eşofmanla sahaya 3'lü çektirmeye göndermeyecek. Bu doğru değil" şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum