Aykut Hoca' dan Tranzonspor' a haklı tepki.

Aykut Hoca' dan Tranzonspor' a haklı tepki.
Maçtan önce Trabzonspor' un hakem Mete KALKAVAN hakkında yaptığı açıklamalar, Konyaspor teknik direktörü Aykut KOCAMAN' ın tepkisine sebep oldu.

Atiker Konyaspor' un Trabzonspor ile oynadığı maç öncesi Trabzonspor tarafından maçın hakemi Mete KALKAVAN hakkında yaptığı açıklamaya Aykut KOCAMAN tepki gösterdi.

Kocaman, "Hafta içinde şansız demek lazım herhalde, hakem açıklaması aslında bütün geceye damga vurdu, öyle gözüküyor. Hakem adına Trabzonspor adına da ama en çok bizim adımıza. Hakem üzerinde yapılan baskı maça damga vurdu." dedi.

Özellikle maçın kırılma noktası olan penaltı pozisyonunda hakem Mete KALKAVAN' ın VAR sisteminde inceleme yaparken sergilediği tavırlar Aykut KOCAMAN' ın tepkisini haklı gösterir nitelikteydi.

Trabzonspor - Atiker Konyaspor maçını hakem Mete KALKAVAN' ın yöneteceğinin açıklanması sonrası Trabzonspor cephesinden eşine pek rastlanmayan manidar bir açıklama gelmişti. Bu açıklama şu şekildeydi:

"Merkez Hakem Kurulu, hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Atiker Konyaspor maçına Mete Kalkavan'     ı atamıştır. Mete Kalkavan' ın yönettiği Trabzonspor maçlarındaki yanlış kararları futbol kamuoyunun hafızalarından henüz silinmemiştir. En yakın örnek ise henüz bu sezonun üçüncü haftasında oynadığımız Ankaragücü maçıdır. Lehimize olan faulü aleyhimize çalarak puan kaybımızın başlıca mimarı olmuştur.

Geçtiğimiz yıllarda da maç skoruna doğrudan etki eden yanlış kararları ile Trabzonspor' umuzun saha başarısını defalarca engelleyen Kalkavan' ın kendi sahamızdaki bir maça verilmesini anlamlandıramıyoruz. Beşiktaş mücadelesi öncesi ligdeki gidişatımız için son derece kritik olan bu maçta görevlendirilen bu hakeme yönelik camiamız içinde beliren tepkinin son derece haklı dayanakları olduğu, söz konusu hakemin Trabzonspor karnesi incelendiğinde bariz bir şekilde ortaya çıkacaktır. Trabzonspor Kulübü olarak her maçta olduğu gibi bu maçta da hakemin, verdiği kararlar ile sahadaki mücadelenin önüne geçmediği bir maç yönetmesi en büyük beklentimiz olacaktır."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.