Aykut Kocaman: "Bırakın oynayalım"

Aykut Kocaman: "Bırakın oynayalım"
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sahada futbol oynanmasına müsaade edilmediğini söylerken, Trabzonspor maçının başrol oyuncularının  Halis Özkahya ile Suat Arslanboğa olduğunu dile getirdi.

Çok aşırı vermemesiyle bilinen Aykut Kocaman, Trabzonspor maçı sonrası adeta çıldırdı. Hakemin yanına giderek tepkisini dile getiren Kocaman, basın toplantısında da oldukça sinirliydi. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor gibi güçlü ve iyi oyunculardan oluşan bir takımla oynayacakları için hazırlıklı olduklarını dile getirirken, oynamalarına müsade edilmediğini söyledi. Kocaman, maçı hakem Halis Özkahya ve VAR hakemi Suat Arslanboğa’nın şekillendirdiğini dile getirdi.

Kocaman, oynamalarına müsade edilmediğini belirterek, “Maçların öncesinde düşünüyoruz, taşınıyoruz, çalışıyoruz. Bazen bu çalışmalar tutuyor, bazen tutmuyor. Planladıklarınız bazen puan getiriyor bazen getirmiyor. Sahaya çıkıp bir kapışma bekliyorsunuz. Ancak son zamanlarda kapışmalar sahada olmuyor. Bugün burada oturup da yorum yapması gereken Halis Özkahya ile Suat Arslanboğa. Bırakın Trabzonspor bizi yensin. Yenebilirler zaten. Sen niye müdahil oluyorsun. Sanane. Olmayan penaltıyı çalıyorsun, olan penaltıda VAR’a bile gitmiyorsun. Gitmek zorunda mıyım diyorsun. Değilsin. Bu insanların utanma duygularına ne olduğunu merak ediyorum. Anaları, babaları, çocukları yok mu? Hata yaptıklarında yüzüne bakıp utanacakları kimse yok mu? Neden müdahil oluyorsunuz. Gerçekten ayıp ediyorsunuz. Çalışmaya dair, üretmeye dair ne varsa bitiriyorsunuz. Ligin adı süper lig falan değil, güçlüler ligi. Hakemler facia durumda. Hele VAR girdiktenn sonra. Var da bükülmeye başlandı. Doğruyu değil, istediklerini çalıyorlar. Bu herkesi yakacak” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.