Aykut Kocaman, Konya’ya geliyor

Aykut Kocaman, Konya’ya geliyor
Konyaspor yönetimi, bir süredir görüştüğü teknik direktör Aykut Kocaman’ı şehre davet etti. Taraftarın da ısrarla ve özlemle beklediği Aykut Kocaman, en geç pazartesi günü şehre gelerek yönetimle masaya oturacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’da, teknik direktör konusunda hareketli günler yaşanıyor. Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından Aykut Kocaman ile görüşmelere başlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, başarılı teknik adamla yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar alırken, deneyimli çalıştırıcıyı Konya’ya davet etti. Kocaman’ın, en geç pazartesi günü şehirde olacağı öğrenildi.

İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU

Atiker Konyaspor yönetimi, taraftarın da ısrarla istediği teknik direktör Aykut Kocaman konusunda sonuca ulaşmak üzere. Yeşil-beyazlı yöneticiler, Kocaman ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuçlar alırken, deneyimli çalıştırıcıyı dün Konya’ya davet etti.

EN GEÇ PAZARTESİ

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, en geç pazartesi günü Konya’da olacağı bilgisine ulaşıldı. Deneyimli çalıştırıcının sözleşme süresiyle ilgili olarak henüz bir görüşme olmadığı ve detayların Konya’da yapılacak görüşmeden sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

ERKEN DE GELEBİLİR

Aykut Kocaman’ın Konya’ya erken gelmesiyle ilgili olarak da 2 iddia ortaya çıktı. Deneyimli çalıştırıcının yarın akşam Konya’da oynanacak Türkiye ile İsveç maçını tribünden takip ede geleceği ilk iddia olarak dikkatleri çekiyor. Diğer bir iddia da, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın oğlunun pazar günkü düğününe davetli olan Kocaman’ın düğünden sonra yönetimle görüşmesi oldu.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.