Aykut Kocaman stadyuma hayran kaldı

Aykut Kocaman stadyuma hayran kaldı
Kocaman Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumumuzu incelerken, Türk ve Konya futbolunun çok iyi bir eser kazandığını ve amaçlarının bu önemli eserde önemli işlere imza atmak olduğunu ve bu konuda heyecanlandığını söyledi.

'Gerçekten muhteşem bir eser ve emeği geçen herkese teşekkür etmek bir borç' sözleriyle açıklamasına başlayan  Aykut Kocaman, "Konya bıraktığım günden bu yana çok hızlı gelişme göstermiş. Bu gelişmenin önemli noktalarından biri de içerisinde bulunduğumuz bu muhteşem stadyum. Gerçekten her yanıyla güzel. Türkiye'nin önemli stadyumlarından biri olacak Konya Büyükşehir Torku Arena'da inşallah önemli işlere imza atmak istiyoruz ve bu konuda heyecanlıyız" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Güven Öten, Genel Müdür Önder Sami Güven, Tesis ve Stadyum Müdürü Ahmet Eser ile gerçekleştirdiği stadyum gezisinin ardından dinlenen teknik direktör Aykut Kocaman, daha sonra Kulüp Başkanı Ahmet Şan ile de bir araya gelerek kulüple ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.