AYOS Konyaspor'da tek hedef ligde kalmak

AYOS Konyaspor'da tek hedef ligde kalmak
AYOS Konyaspor'da takımın başına geçen Can Sevim, tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurguladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 22. hafta maçında 25 Mart Cumartesi günü evinde Anadolu Efes’i konuk edecek AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarına sabah saatlerinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam ediyor. Koç Can Sevim ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 2 gruba ayrılan oyuncuların bir grubu sahada çalışmalarını sürdürürken diğer grup da fitness salonunda kuvvet antrenmanı yaptı.

CAN SEVİM’DEN AÇIKLAMALAR

AYOS Konyaspor’la ilk sınavına Anadolu Efes’le ilk çıkacak Başantrenör Can Sevim, “Tek hedefimiz var ligde kalmak. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapmamız gerektiğini biliyoruz. İyi bir oyuncu grubumuz var. Kaliteli oyunculardan kurulmuş bir takım. Evet bazı şanssızlıklar yaşanmış, istenmeyen sonuçlar alınmış ama bu takım burada olayı hak etmiyor. yeniden, sıfırdan bir sistem kuruyoruz. Hücumda savunmada her şeyi değiştiriyoruz. Evset sistemin oturması zaman alabilir ama oyuncular kariyerli oyuncular o yüzden bu sürenin daha kısa süreceğine inanıyorum. Sistem oturdukça daha iyiye gideceğiz. Çok vaktimiz yok bunları gerçekleştirmek için. Önümüzdeki ilk maç Anadolu Efes maçı. Savaşarak elimizden gelenin en iyisini yaparak savaşarak başlamamız lazım” dedi.

TARAFTARA MESAJ

Konyaspor taraftarına da mesaj gönderen Can Sevim, “Ben 15 yıl önce Konya’da çalışmıştım. O yüzden Konya taraftarını çok iyi biliyorum. Burada bizi desteklemeleri çok değerli. Umarın artan kalabalıkla bizi destekler. Kesinlikle mücadeleden kaçmayacağız. Savaşan bir takım olacağız. Bunu sahada göstereceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

i

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.