Ayşe Ünüvar’dan  İmza Günü

Ayşe Ünüvar’dan  İmza Günü
4. kitabı ‘’Cebimdeki fesleğen’’ ile bir süre okuyucu karşısına çıkan Yazar Ayşe Ünüvar, Seydişehir’de  bir kafede imza günü düzenledi...

4. kitabı ‘’Cebimdeki fesleğen’’ ile bir süre okuyucu karşısına çıkan Yazar Ayşe Ünüvar, Seydişehir’de  bir kafede imza günü düzenledi.  Yazarın kitaplarını alıp imzalatmak isteyen Seydişehirliler adeta birbiri ile yarıştılar. Ayşe Ünüvar  daha önce yüreğime cemre düştü, Kör kalbe aşk dokunmaz ve bekleyiş kitaplarını okuyucu ile buluşturmuştu.  Yediden 70’e her kesimden okuyucu Ünüvar ‘a kitap imzalatmak için kafeyi doldurdu.

2-130.jpg

Ünüvar, "Yüreğime Cemre Düştü" , "Kör Kalbe Aşk Dokunmaz" ve’’ Bekleyiş’’ eserinden sonra "Cebimdeki Fesleğen" isimli öykü ile okur ve sevenleriyle buluşmanın hazzını yaşadığını belirterek, imza gününe katılan herkese teşekkür etti.  İmza günü için gelenlerin sadece kitap imzalatmadığını, çeşitli sorular yönelttiğini, fotoğraf çektirdiğini, kendisiyle sohbet ettiğini ifade eden Ünüvar ilgi alaka her seferinde daha da arttığı için yaşadığı memnuniyeti dile getirdi.

8-012.jpg

 

Kaymakam Erdoğan imza gününe geldi

Ayşe Ünüvar’ın imza gününe Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan’da katıldı. Kısa süreli sohbetten sonra yazar Ünüvar , Kaymakam Erdoğan içinde bir kitap imzalayıp hediye etti. Kaymakam Aydın Erdoğan ise Yazarımız Ayşe Ünüvar Seydişehir için önemli bir değer olduğu , kendisinin bunu sonuna kadar hak ettiğini ve insanların sevgisiyle karşılık bulduğunu belirtti.

 

 

 

 

7-021.jpg

Türkmen öğrenci imza günü için Seydişehir’e geldi

Öte yandan Türkmenistan’dan Humay Övezova isimli bir öğrenci Ayşe Ünüvar’ı çok sevdiğini, kendisine hayran olduğunu, kitaplarını severek okuduğunu ve kendisi ile tanışmanın mutluluğunu kelimeler ile anlatamadığını belirtti.

Humay Övezova  hem kitabını imzalattı hem yazar Ünüvar’a sarıldı hem de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Türkmenistanlı  Övezova’nın imza günü için şehir dışından geldiği öğrenildi.img_1218.jpg

İmza günü gece saat: 01:00’e kadar devam etti.  Ünüvar ‘ı sevenler bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken kitaplarını imzalatmayı da ihmal etmediler.  (Süleyman Sayan)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.