Ayvalık'ta fuhuş operasyonu

Ayvalık'ta fuhuş operasyonu
BALIKESİR'in Ayvalık İlçesi'nde jandarmanın düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları ileri sürülen 3'ü yabancı uyruklu 4 kadın ile fuhuşa aracılık ettiği belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Ayvalık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün saat 04.00 sıralarında, fuhuş yapıldığını tespit ettiği Küçükköy Mahallesi Tuzla Mevkisi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. Fuhuş yaptıkları belirlenen Rusya, Azerbaycan, Ukrayna ve Türk uyruklu dört kadın ile fuhuşa aracılık ettikleri belirlenen iki erkek gözaltına alındı. Fuhuş yaptığı belirlenen yabancı uyruklu kadınlar Z.A., T.S. ve G.R. Ayvalık Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi, Türk uyruklu E.C. ise serbest bırakıldı. Fuhuşa aracılık ettikleri ileri sürülen T.S. ve M.S.Y. ise adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.