AZ ATTI ÇOK YEDİ

AZ ATTI ÇOK YEDİ
2016-2017 sezonunda gol yollarında ciddi sıkıntılar yaşayan Anadolu Selçukspor, iyi oynadığı maçlarda sonuca gidemeyerek önemli puan kayıpları yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip rakip filelere 31 gol atarken, kalesinde de 40 gole engel olamadı

Spor Toto 2. Lig’de 2016-2017 futbol sezonun noktalayan Anadolu Selçukspor, gol yollarında yaşadığı sıkıntıyla önemli maçlarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Yeşil-beyazlılar, sezona 4-0’lık Kahramanmaraşspor galibiyetiyle başlamasına rağmen golcü futbolcusu Seddar Karaman’ın sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşadı. Başarılı forveti Seddar Karaman’ın henüz ligin ilk haftalarında sezonu kapatması Yavru Kartal’ı sıkıntıya soktu. İlk haftaların ardından Anadolu Selçukspor, gol atmakta bir hayli sıkıntı çekti.

SADECE 31 GOL

Deneyimli oyuncu Seddar’ın sakatlanmasının ardından bu bölgede forma şansı bulan genç futbolculardan Süleyman Türkeş ve Abdulkadir Kuzey takımın gol yükünü çeken isimler oldu. Yeşil-beyazlılar, 34 haftanın sonunda rakip filelere 31 gol atarken, kalesinde ise 40 gole engel olamadı.

19 GOL İÇERDE

Yeşil-beyazlılar, sezon boyunca rakip fileleri havalandırmakta zorlandı. Takım olarak iyi oynadığı maçlarda bile sonuca gitmekte sıkıntı yaşayan Yavru Kartal, bu nedenle önemli maçlarda ciddi puan kayıpları yaşadı. Temsilcimiz, bu sezon iç sahada 17 maçta 19 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmandaki 17 karşılaşmada da sadece 12 gol kaydedebildi.

EN GOLCÜLER

Anadolu Selçukspor’un ilk yarıdaki en golcü oyuncusu genç futbolcu Süleyman Türkeş oldu. Seddar’ın sakatlanmasının ardından takımın gol yükünü çeken Süleyman, rakip filelere 5 gol kaydetti. Bir diğer golcü oyuncu Abdulkadir Kuzey, 4 golle takımın bir diğer golcüsü olmayı başardı. Seddar Karaman ise sakatlanmadan önce attığı 3 golle takıma katkı sağladı. 3’er golle de Oğuz Gürbulak, Ali Dere ve Ali Kuleli takip etti. 2’şer golle Eren Açıkgöz, Ayberk Altan ve Burak Saban yeşil-beyazlılara katkı verdi. Ragıp Başdağ, Gökhan Öztürk ve Berat Çetinkaya 1’er gol atarak takıma katkı sağladı. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.