Babaoğlu, Birileri Türkiye Köle Olsun İstiyor

Babaoğlu, Birileri Türkiye Köle Olsun İstiyor
Ak parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu 1 Kasım Seçim çalışmaları için geldiği Seydişehir’de ziyaretlerde bulunarak destek istedi.

Süleyman Sayan'ın Haberi

Ak parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu 1 Kasım Seçim çalışmaları için geldiği Seydişehir’de ziyaretlerde bulunarak destek istedi.

Seydişehir’deki temaslarına Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek başlayan Ak parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu beraberinde, İl yönetim kurulu üyesi Uğur Erdoğan, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, SKM başkanı Durmuş Camcı ve yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte sırasıyla  çarşı ve marangozlar sanayi esnafını, Devlet Hastanesini, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesini, TOKİ konutlarını, MÜSİAD Seydişehir Şubesini ve Ortakaraören mahallesini ziyaret etti.

Ak partinin 13 yıllık iktidarı döneminde Türkiye’yi yeniden inşaat ettiğini söyleyen Ak parti Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Mehmet Babaoğlu, Ülkemizin hızla yükselişinden rahatsız olanlar 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan tablodan da güç alarak tüm bu yapılan hizmetleri yıkmanın, Türkiye’nin büyümesine engel olmanın çabası içerisine girmişlerdir. Birileri istiyor ki Türkiye kendi tankını, gemisini, uçağını, arabasını yapmasın sadece dışa bağımlı olarak köle olsun istiyor. Ak parti olarak böyle bir şeye müsaade etmemiz asla mümkün değildir dedi.

7 Haziran seçimlerinden sonra milli iradenin Ak partiye vermek istediği mesajı çok iyi anladıklarını ifade eden Babaoğlu, seçim beyannamemizde açıklanan vaatler milletimizin bizden talep ettiği vaatlerdir. Seçim beyannamemiz milletimizin beklentileri doğrultusunda hazırlanmıştır. Ak parti yapamayacağı hiçbir hizmetin sözünü boş yere vermez ve verdiği sözü de mutlaka yerine getirir. Çünkü Ak parti milletin partisidir ve millette hizmet etmek için vardır dedi.   (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.