Babaoğlu Seydişehir'de

Babaoğlu Seydişehir'de
AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Referandum çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe...

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Referandum çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerine Seydişehir’le devam ederek 16 Nisan’da yapılacak olan Halkoylaması için vatandaşlardan destek istedi. 
Seydişehir’deki temaslarına ilk olarak AK Parti Seçim Koordinasyon merkezini ziyaret ederek başlayan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yönetim kurulu ve belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaflara ziyarette bulunan Konya Milletvekili Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgiler vererek Evet için destek istedi.
Şehir Merkezinde esnafları ziyaret ettikten sonra referandum çalışmalarına merkeze bağlı taşra mahallelerle devam eden AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu sırasıyla Dikilitaş, Ketenli, Yaylacık ve Mesudiye Mahallesini ziyaret etti.
Mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçiminin Türkiye’nin hızla büyümesi ve gelişmesi açısından son derece önemli bir seçim olduğuna vurgu yapan Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkenin ve milletin yararına olacak yeni bir sistem olduğunu söyledi.
Evet için Konya Merkez ve ilçelerini karış karış gezerek vatandaşlara yeni anayasa değişiklik paketinin içeriğini anlattıklarını söyleyen Babaoğlu yeni anayasa Türkiye’ye huzur ve refahı getirecektir. AK Parti olarak Milletvekillerimizle ve teşkilat mensuplarımızla gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gittiğimiz yerlerde halkımızın büyük ilgi ve alakası bizleri son derece memnun ediyor. 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçiminde milletimizin teveccühüyle sandıktan güçlü bir Evet çıkacağına inanıyoruz. 17 Nisan'da Türkiye’nin önündeki tüm engeller kalkacak ve yeni bir sürece gireceğiz. Bu süreç de hızla büyüyen bir Türkiye’yi hep birlikte göreceğiz. Halkımız da buna canı gönülden inanıyor. Bizlerde milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Bu güne kadar milletin üzerinde hiçbir gücü tanımadık ve asla da tanımayacağız. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için birilerinin ne dediği değil, milletimizin ne dediği önemlidir. Millet Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine engel olmak için her türlü kirli oyuna başvuranlara gerekli cevabı sandıkta verecektir dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.