Babasının kucağından beton zemine düşen bebek

Babasının kucağından beton zemine düşen bebek
Samsun'da tedavi için götürüldüğü hastanenin ikinci katında babasının kucağındayken pencereden düşen ve peşinden babasının da atlattığı 15 aylık Yağmur Kevser Deniz'in hayati tehlikesi sürüyor

SAMSUN (AA) - Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde ishal tedavisi olurken babasının kucağından 2 kat aşağıya beton zemine düşen 15 aylık Yağmur Kevser Deniz'in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Başhekimliği, tedavisi süren Yağmur bebeğin durumu hakkında yazılı açıklama yaptı.

Bebeğin hayati durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilen açıklamada, "Hasta solunum cihazına bağlı bir şekilde uyutularak takip ve tedavisi devam etmektedir. Hayati tehlikesi devam eden hastanın Çocuk Yoğun Bakım ünitemizde ilgili diğer bölüm ve disiplinler tarafından izlenimi yakından takip edilmektedir." ifadesine yer verildi.

Samsun'da ishal teşhisiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılan 15 aylık Yağmur bebeği babası kucağında severken hastanenin 2. katından düşürmüş, baba da çocuğunun peşinden atlamıştı. Ağır yaralanan bebeğe ilk müdahale hastane personeli tarafından yapıldıktan sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş, daha sonra durumu ciddi olan Yağmur bebek, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Hastanesine kaldırılmıştı. Baba ise olaydan yara almadan kurtulmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.