Bağcılar'da silah deposu gibi otomobil yakalandı

Bağcılar'da silah deposu gibi otomobil yakalandı
Bağcılar'da şüpheli bir otomobili durduran polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Bağcılar'da şüpheli bir aracı durduran polis ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. Aracın içerisinde ve şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise 86 pompalı tüfek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, önceki gün Kazımkarabekir Mahallesi'nde bir araçtan şüphelendi. Otomobilde yapılan aramada çok sayıda pompalı tüfek ele bulunurken B.A. ve yanındaki F.A. gözaltına alındı. Şahıslar ile ilgili araştırmalarını derinleştiren polis, savcılıktan edinilen izinle şüphelilerin ev ve işyerlerine ait adreslere operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlar ve araçtaki yapılan aramalar ile birlikte toplam 86 pompalı tüfek ele geçirildi. Gözaltına şahıslar, sorgulanmak üzere Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Araçta bulunan zanlılardan F.A. adli makamlarca ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. B.A. isimli kişinin ise silah ticareti suçundan dün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Diğer yandan, otomobilde ve evde ele geçirilen tüfeklerin Türkiye'de iç piyasaya üretimi yasak olan pompalı av tüfekleri olduğu iddia edilerek silahların yasa dışı yollarla ticaretinin yapıldığı öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.