Bağımlı kız cinayet kurbanı

Bağımlı kız cinayet kurbanı
Ağrı’da 1 Kasım cumartesi günü 15 yaşındaki Ceylan Kahraman ile evlerine gelen akrabası F.N. (15) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine F.N., eve geç geldiği ve uyuşturucu madde kullandığı için Kahraman’ı üzerinde bulunan bıçakla ağır yaraladı. Kahraman kaldırıldığı hastanede ölürken, F.N. olaydan sonra kaçtı. Talihsiz kızın otopsisinde ise vücudunda 12 bıçak darbesi tespit edildi.

 ‘Bir şey yapacak sandım’

Ceylan Kahraman’ın cenazesi Ağrı’da toprağa verilirken, cinayetten 1 gün sonra polise teslim olan ve bıçağı evin yakınına attığını belirten F.N., sorgusunda şunları söyledi: “Ceylan’ı uyardım ama bana ‘Sen git ölmüş ağabeyinin intikamını al, o...kardeşlerine sahip çık’ dedi. Uyuşturucunun da verdiği tesirle bir şey yapacağını düşünerek yanımda bulunan bıçağı çıkartıp bıçakladım.” Adliyeye sevk edilen F.N., tutuklanarak cezaevine konuldu. Kahraman’ın annesi P.A. ise kızını uyuşturucuya alıştıran Mert isimli kişiden şikâyetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.