Bahçeli'nin veliahtı olarak adlandırılan o isim konuştu!

Bahçeli'nin veliahtı olarak adlandırılan o isim konuştu!
MHP MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlık için Ruhi Ersoy'u hazırladığı yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy’un'haber7.com'un bugün yaptığı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerine kendisini hazırladığı yönündeki haberine tepki gösterdi. 

İşte Ruhi Ersoy'un o haber üzerine yaptığı açıklamadaki ilgili o bölüm:

"Haber 7 internet sitesinde, 'İşte Bahçeli’nin Yerine Hazırladığı İsim' başlığı ile verilen Ferhat Esnek’in haberinde Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in kendi yerine şahsımı hazırladığı iddiası yer almıştır. Sözü edilen haber tamamen gerçek dışı, hayal ürünü uydurulmuş maksatlı bir haberdir. Amaçları Milliyetçi Hareket Partisi’ni karıştırmak olan malum odaklar her gün bir ismi ortaya atarak algı yöneticiliği yapmakta, MHP’de bir genel başkanlık değişimine ihtiyaç olduğu yönünde bir algı yaymaya çalışmaktadırlar.'' (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.