Bajic tarihe geçti

Bajic tarihe geçti
Atiker Konyaspor'un Boşnak yıldızı Riad Bajic tarihe geçti.

Atiker Konyaspor'da Riad Bajic, kulüp tarihine geçti. Boşnak oyuncu, Alanyaspor ağlarını havalandırarak rekor kırdı. 23 yaşındaki oyuncu, attığı gollerle 'Konyaspor forması altında Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu' rekorunu kırdı. Gol sayısını attığı 2 golle 15'e çıkaran genç oyuncu, Yunan golcü Gekas'ı geride bırakarak rekorun tek başına sahibi oldu.

KONYASPOR TARİHİNİN EN GOLCÜ YABANCISI

Riad Bajic, Atiker Konyaspor tarihine şimdiden adını altın harflerle yazdırdı. Başarılı oyuncu, kulüp tarihinin Süper Lig'de en golcü oyuncusu durumunda bulunuyor. Bu sezon 15 gole ulaşan Bajic'in geçen sezonda 5 golü bulunuyordu. 20 gole ulaşan Boşnak golcü, açık ara Konyaspor'un Süper Lig tarihinde en golcü oyuncusu oldu. 

Öte yandan genç yıldız Bajic için Alanyaspor maçının ayrı bir önemi vardı. Attığı golle kulüp tarihine Bajic, doğum günüde gol atma sevincini de yaşamış oldu. 6 Mayıs 1994 tarihinde doğan başarılı oyuncu, 23 yaşına girdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.