Bakan Akar Bakü’de

Bakan Akar Bakü’de
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye gitti.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK Komuta Kademesi, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye ulaştı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Bakü'ye ulaştı.

YETKİLİLER KARŞILADI

Bakan Akar ve TSK Komuta Kademesi'ni Bakü Haydar Aliyev Havalimanı'nda, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov, Azerbaycan Savunma Bakan Yardımcısı ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ramiz Tahirov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Erkan Özoral ile diğer yetkililer karşıladı.

Bakan Akar Bakü’de

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.