Bakan Eroğlu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Bakan Eroğlu'dan Kurban Bayramı Mesajı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Allah'ın izin ve inayetiyle devlet ve millet olarak hep birlikte bu terörün üstesinden geleceğiz ve nice nice güzel bayramlara erişeceğiz" değerlendirmesini yaptı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Allah'ın izin ve inayetiyle devlet ve millet olarak hep birlikte bu terörün üstesinden geleceğiz ve nice nice güzel bayramlara erişeceğiz" değerlendirmesini yaptı. Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bütün vatandaşların ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, bayramın hayırlara, huzura, sulh ve sükuna, kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesine vesile olmasını diledi. Bayramların neşe ve sevinç günleri olduğunu ancak bu yılki Kurban Bayramı'na Türkiye ve çevresindeki üzücü, bir o kadar da ibret verici hadiselerle girildiğini belirten Eroğlu, yıllardır ülkenin güneyini kuşatan ateş çemberinin haziran seçimlerinden bu yana Türkiye'ye de sıçratılmak istendiğini ifade etti. 

"Memleketimizdeki gelişme ve kalkınmayı hazmedemeyen içerideki ve dışarıdaki şer güçler, bu hamlemizi yok etmek gayesiyle kendilerince düğmeye bastılar" görüşünü bildiren Eroğlu, şöyle devam etti:

"Tarih boyunca millet olarak bizler, değerlerimiz uğrunda şehadeti göze alarak Hakk'a yürümeyi en mukaddes vazife ve en yüce şeref bilmişizdir. Devlet ve siyaset adamı olarak hepimiz, bu yola canımızı feda etmeyi göze alarak çıktığımızı her fırsatta haykırmaktayız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da yıllardır ifade ettiği gibi kefenimizi giyerek bu yola çıktığımızı dost düşman herkes bilmelidir."

Ecdadın al kanlarıyla sulayarak emanet ettiği vatanı sonraki nesillere gerektiğinde kanla sulayarak teslim etmeye söz verildiğini aktaran Eroğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Allah'ın izin ve inayetiyle devlet ve millet olarak hep birlikte bu terörün üstesinden geleceğiz ve nice nice güzel bayramlara erişeceğiz. Bizler, devlet ve hükümet olarak şanlı bayrağımızı zirvelere taşımak için elimizden gelen her şeyi seferber etmekteyiz. Milletimizin bahtı açıktır. 21. asra mührünü vuracak olan aziz milletimizi yürekten selamlıyorum. Bu duygularla serhat boylarında nöbet tutan kahraman askerlerimize ve polislerimize Cenab-ı Hakk'tan bu ulvi vazifelerinde muvaffakiyetler temennilerimle minnetlerimi arz ediyorum. Bu yolda şehadet şerbetini içen kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, muhterem ailelerine de sabrı cemil niyaz ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olması temennilerimle mübarek Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Su gibi aziz olunuz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.