Bakan Kasapoğlu Konya'da olimpik yüzme havuzun temelini atacak

Bakan Kasapoğlu Konya'da olimpik yüzme havuzun temelini atacak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Konya’ya gelecek.  İslami Dayanışma Oyunları kapsamında 24.10.2020 Cuma günü Konya’ya gelecek Bakan Kasapoğlu temel atma ve açılış programları gerçekleştirecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 24.10.2020 Cumartesi günü Konya’ya gelecek.  İslami Dayanışma Oyunları kapsamında 24.10.2020 Cumartesi günü Konya’ya gelecek Bakan Kasapoğlu temel atma ve açılış programları gerçekleştirecek.

OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILACAK

Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun İslami Dayanışma Oyunları’nda yüzme ve su sporlarına ev sahipliği yapacak, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu yanında inşa edilecek, olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine katılacak. Selçuklu Belediyesi tarafından 4 okula yaptırılan spor salonlarının toplu açılış törenine katılacak Kasapoğlu, 2021 Genel Koordinatörlük Hizmet Binasının açılışını da gerçekleştirdikten sonra 5. Konya İslami Dayanışma Oyunlarının hazırlık ve düzenleme kurulu toplantısına başkanlık edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.