Bakan Kasapoğlu, Selçuk Üniversitesi'ni ziyaret etti

Bakan Kasapoğlu, Selçuk Üniversitesi'ni ziyaret etti
Selçuk Üniversitesinin, Türkiye’nin en özel üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, iş birliği için Rektör Prof. Dr. Aksoy’a teşekkür etti.

Konya 2021 5'inci İslami Dayanışma Oyunları için Konya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy’u da ziyaret etti. Selçuk Üniversitesinin, Türkiye’nin en özel üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “5'inci İslami Dayanışma Oyunları vesilesiyle Konya’dayız. Selçuk Üniversitesi, Konya’daki en önemli paydaşlarımızdan biri. En güzel genç ofislerimizden biri burada. 5'inci İslami Dayanışma Oyunları vesilesiyle buradaki spor alt yapımızı yeniledik. Bundan sonra da iş birliğimizi çok daha farklı boyutlara taşıyacağız. Şemsi Tebrizi Yurdu, ilk kez oyunlarda oyuncu köyü oldu, sporcu köyü oldu. Bu da çok özel bir çalışma. Selçuk Üniversitesine, Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy’a, tüm ekibine iş birlikleri için teşekkür ediyorum. Okullar açılınca da öğrencilerimizle burada bir araya geleceğiz.” dedi.

bakan-kasapoglu-selcuk-universitesindeydi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.